Euroviisut 2019 -vedonlyönti

Suomalaiset rakastavat vedonlyöntiä. Yleensä vetoa lyödään monista suosituista urheilulajeista, ja suomalaisten veikkaajien suosikkeja ovatkin jääkiekko, jalkapallo, moottoriurheilu ja talviurheilulajit, kuten hiihto. Nykyisin, kun nettikasinot ja vedonlyönti ovat yleistyneet, voidaan vetoa lyödä myös monista muista kohteista. Euroviisut ovat hyvä todiste siitä, että vedonlyöntiä voi harrastaa myös urheilun ulkopuolelta. Vaikka esimerkiksi vedonlyöminen Euroviisuista ei välttämättä ole vielä kovinkaan monelle suomalaiselle tuttua, kannattaa vaihtoehtoon tutustua, sillä siitä voi tulla äkkiä kannattavaa.

Musiikin ja vedonlyönnin yhdistämistä

Jos pidät sekä musiikista että vedonlyönnistä, on Euroviisuissa veikkaaminen sinua varten. Euroviisut 2019 järjestetään toukokuussa Tel Avivissa, Israelissa. Kaikkien maiden edustajat ovat kuitenkin jo selvillä, joten veikkaajan kannattaa kuunnella esitykset vähintään kertaalleen läpi ja miettiä omia suosikkejaan. Sen lisäksi kannattaa tutustua myös vedonlyöntitoimistojen suosikkeihin, sillä niiden avulla pääsee selville siitä, mitkä ovat yleisesti ottaen veikkaajien suosikkimaita. Aina ei kuitenkaan kannata veikata selvää voittajasuosikkia, sillä yllätyksiäkin tapahtuu. Koska Euroviisujen suosio on kasvanut vuosi vuodelta, ovat melkein kaikki vedonlyöntitoimistot lähteneet mukaan Euroviisu-vedonlyöntiin. Veikkaaja voi siis kääntyä esimerkiksi suomalaisen Veikkauksen tai kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen puoleen. Tänä päivänä niin tavallisella medialla kuin sosiaalisella mediallakin on paljon valtaa sen suhteen, mitkä maat nousevat parhaiten esille. Yleensä myös naapurimaat suosivat toisiaan, joten veikkaajan kannattaa huomioida nämä asiat vetoa lyödessään. Myös historia vaikuttaa jonkun verran, mutta tärkeintä on toki, että voittajalla on hyvä esitys ja kappale.

Vedonlyöntikertoimet

Veikkaajia kiinnostavat tietysti aina vedonlyöntikertoimet. Kertoimet vaihtelevat aina sen mukaan, mitä suositummalta voittajaehdokkaalta kukin maa näyttää. Veikkaajan kannalta on tietysti aina sitä parempi, mitä korkeammat kertoimet ovat. Korkeat kertoimet annetaan kuitenkin sellaisille maille, joilla ei katsota olevan kovinkaan hyviä mahdollisuuksia voittoon. Jos veikkaaja kuitenkin lyö vetoa ennakkoon heikomman maan puolesta ja kyseinen maa voittaa, on veikkaajalle luvassa sitäkin muhkeampi voittopotti. Varmempaa on kuitenkin veikata pienemmän kertoimen maita. Koska Euroviisuihin on vielä hieman aikaa, ei lopullisia kertoimia ole päätetty. Lopulliset kertoimet lyödäänkin yleensä lukkoon vasta hieman ennen kilpailuiden alkamista, sillä tilanne elää koko ajan. Toki vedonlyöntitoimistot ovat asettaneet kaikille kilpailijoille jo alustavat kertoimet. Niistä pystyy päättelemään paljon, eivätkä lopulliset kertoimet yleensä eroa juurikaan alustavista kertoimista. Joskus esimerkiksi viiden parhaimman joukko voi vaihtaa hieman paikkojaan kerrointen mukaan, mutta yleensä top-kilpailijat pysyvät kuitenkin samoina loppuun saakka.

Missä voi lyödä vetoa Euroviisuista?

Suomalaiset pelaajat luottavat yleensä suuriin vedonlyöntitoimistoihin, joiden toiminta on kaikin puolin turvallista. Lähes kaikki tällaisista vedonlyöntitoimistoista antavatkin mahdollisuuden lyödä vetoa Euroviisuista. Suomalaisten pelaajien kannattaa tarkistaa ainakin, millaisia kertoimia Unibet, ComeOn ja Mobilebet tarjoavat. Yleisesti ottaen voidaan todeta, että mitä suurempi vedonlyöntitoimisto on kyseessä, sitä parempia kertoimia niillä on tarjolla. Sen lisäksi vetoa voi yleensä lyödä monesta eri kohteesta, eikä pelkästään voittajasta. Voittajan lisäksi vetoa voi lyödä esimerkiksi voittajan saamasta pistemäärästä.

Lorenza Balistreri PhD