Suosittuja tietokone- ja konsolipelejä

Assassins creed 3

Assassins Creed 3 on hiiviskelypeli, jossa liikutaan vapaasti metsästäen, sekä suorittaen erilaisiatehtäviä. Peli löytyy PC, PS3 ja Xbox360 -versioina.

Call of Duty: Black ops II

Call of Duty: Black ops II on räiskintäpeli, jota voi pelata yksinpelinä tai moninpelinä. Black ops 2 on Call of Duty –pelisarjan yhdeksäs osa. Pelissä on useita erilaisia pelimuotoja, sekä paljon muuta yllättävää. Call of Duty: Black ops 2 on saatavilla PC, PS3 ja WiiU -pelikonsoleihin.

Halo 4

Halo 4 on sarjan kahdeksas ensimmäisen persoonan paukuttelupeli, ja tarina jatkuu lähes suoraankolmannen pahaenteisestä lopusta. Pelissä Master Chief tekee pakkolaskun maailmaan, joka onsalaperäinen uusien vihollisien odottaessa. Saatavilla Xbox360 –pelikonsolille.

Battlefield 3

Battlefield 3 on ensimmäisen persoonan paukuttelupeli, sekä moninpeli, jossa merijalkaväenkersantti Blackburn saa uuden tehtävän, joka vie hänet keskelle poliittisia juonitteluja. Peli onsaatavilla PC, PS3 ja Xbox360 versioina.

Crysis 3

Crysis 3 kuvaa vuotta 2047, jolloin New Yorkilaiset elävät sademetsää muistuttavassa kaupungissaan nanokuvun alla. Peliä voi pelata yksinpelinä tai moninpelinä, ja saatavana PC, PS3 jaXbos360 -pelikonsoleille.

Far Cry III

Far Cry III on ammuntapeli, jossa tarkoituksena on paeta saaristolta, ja niiden hulluilta asukkailta. Peli tarjoaa erilaisia toimintoja, sekä yllättäviä käänteitä. Peli löytyy PC, PS3 ja Xbox360 -pelikonsoleille.

Lorenza Balistreri PhD